Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Op zoek naar een kinderopvang in Angerlo? Spelenderwijs biedt opvang over verschillende locaties in de buurt van Angerlo. Ons team staat klaar om jouw kind een veilige omgeving te bieden, waar plezier gemaakt kan worden. Kom jij binnenkort ook eens kijken?

0-4 jaar: Kinderdagverblijf Angerlo

Voor de jongste kinderen bieden wij kinderdagverblijf in Angerlo aan. Op onze kinderdagverblijven bieden wij jouw kind veel liefde en persoonlijke aandacht. Zo voelt hij/zij zich helemaal thuis bij ons. We stimuleren de nieuwsgierigheid en ze krijgen alle ruimte om te groeien. Daarnaast zijn onze kinderdagverblijven ook de perfecte plek om te leren samen spelen met andere kinderen. De dichtstbijzijnde locatie voor een kinderdagverblijf in Angerlo is De Wetelaar in Doesburg. Op deze locatie bieden we opvang voor alle leeftijden (0-13 jaar). Bij De Wetelaar werken we samen met de Openbare Dalton Bassischool De Wetelaar.

Kinderopvang Angerlo Spelenderwijs

2-4 jaar: Peuterspeelzaal Angerlo

Wanneer jouw kind tussen de 2 en 4 jaar oud is kan je ook kiezen voor een peuterspeelzaal in Angerlo. Hier leren kinderen dingen die belangrijk zijn voor een goede start op de basisschool. Ben je op zoek naar een kinderopvang in Angerlo en is jouw kindje tussen de 2 en 4 jaar oud? Dan zijn er 3 locaties geschikt: De Klimtoren (Drempt), De Horizon en De Wetelaar (beide Doesburg).

Bij een peuterspeelzaal nabij Angerlo leert jouw kindje samen te spelen, respectvol te communiceren en maken ze vrienden. We werken daarbij intensief samen met jou als ouder. Als er bijzonderheden of ontwikkelproblemen worden ontdekt, geven we jouw kind tijdig de juiste begeleiding en ondersteuning.

4-13 jaar: BSO Angerlo

Naast een peuterspeelgroep en kinderopvang in Angerlo, biedt Spelenderwjis ook BSO in Angerlo aan. Bij De Klimtoren, De Horizon en De Wetelaar kun je terecht voor voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang voor kinderen tot 13 jaar. Wij hechten daarbij veel waarde aan het aansluiten van activiteiten bij de behoefte van de kinderen. Kinderen mogen daarom meedenken in het kiezen van leerzame activiteiten. De BSO-ruimtes nabij Angerlo zijn huiselijk ingericht zodat kinderen zich thuis voelen.

Spelenderwijs Kinderopvang Angerlo

Waarom spelenderwijs als kinderopvang Angerlo?

Wij hechten veel waarde aan de betrokkenheid van ouders. Ouders en medewerkers zijn ten slotte samen verantwoordelijk voor de opvoeding en ontwikkeling van een kind. Een persoonlijke relatie en heldere communicatie staan dan ook voorop. We betrekken jou als ouder door kennis- en intakegesprekken te voeren, een persoonlijke overdracht tijdens het halen en brengen, het aanwijzen van een mentor, 10-minutengesprekken en het gebruik van een ouderportaal. Wil je graag meer weten over de kinderopvang in Angerlo? Neem dan gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij al jouw vragen. En wie weet komt jouw kindje binnenkort gezellig spelen bij onze kinderopvang in Angerlo!

Mozaïek (
Doetinchem
)
Hogenkamp (
Doetinchem
)
De Horizon (
Doesburg
)
De Wetelaar (
Doesburg
)
Hagen (
Doetinchem
)
Het Noorderlicht (
Doetinchem
)
De Woordhof (
Hummelo
)
Jan Ligthart (
Zelhem
)
De Klimtoren (
Drempt
)
De Huet (
Doetinchem
)

Neem gerust contact met ons op!

Vragen over Kinderdagverblijf Angerlo?

    * verplicht veld

    * verplicht veld