Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Over Hogenkamp

In de wijk Schöneveld in Doetinchem vind je BSO Hogenkamp. Ben jij op zoek naar voorschoolse, naschoolse en/of vakantieopvang voor je zoon of dochter? Dan is hij of zij van harte welkom bij onze buitenschoolse opvang. We bieden een plek waar ruimte en aandacht is voor ieder kind en waar samen werken en samen leven centraal staat. Onze BSO zit samen met de Basisschool Hogenkamp in hetzelfde moderne schoolgebouw.

 • Kinderopvang in de wijk Schöneveld in Doetinchem
 • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
 • Fijne en nauwe samenwerking met basisschool Hogenkamp
 • Samen leren en samen werken staat centraal

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.30 uur

 

Naschoolse opvang: 14.00 – 18.00 uur

 

Vakantieopvang: 7.30 – 18.00 uur

https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/voetbal-BSO-Hogenkamp-scaled.jpg
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/verven-BSO-Hogenkamp-scaled.jpg
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/verven-BSO-Hogenkamp-2-scaled.jpg
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/hockey-BSO-Hogenkamp-scaled.jpg
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/gebouw-BSO-Hogenkamp-2-scaled.jpg
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/fruit-eten-BSO-Hogenkamp-scaled.jpg
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/buiten-spelen-BSO-Hogenkamp-scaled.jpg
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/buiten-selen-BSO-Hogemkamp-water-scaled.jpg
 • Tarieven (Buitenschoolse opvang)
 • Werkwijze
 • Downloads
Brutotarieven Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang, inclusief 12 weken vakantieopvang Optie: Inclusief studiedagen en/of VSO Jaarpakket 52 weken:

€7,82

Buitenschoolse opvang, inclusief 6 weken vakantieopvang Optie: inclusief studiedagen en/of VSO Jaarpakket 46 weken:

€8,18

Buitenschoolse opvang 40 schoolweken.Jaarpakket 40 weken:

€8,42
Gezamelijk belastbaar inkomen Bruto uurprijs Netto 1e kind Netto 2e kind
€ 20.000 €7,82 €0,82 €0,82
€ 35.000 €7,82 €1,25 €0,90
€ 50.000 €7,82 €1,78 €0,90
€ 65.000 €7,82 €2,25 €0,99
€ 80.000 €7,82 €3,08 €1,21
€ 95.000 €7,82 €3,95 €1,39

Tarieven Buitenschoolse opvang

Tijdens studiedagen op de school van je kind, biedt SpelenderWijs, vanaf minimaal vijf aanmeldingen, een BSO-dag van 8.30 – 14.30 uur. Valt de studiedag op een dag die in het basispakket dat je afsluit zit? Dan is je kind uiteraard welkom tot 18.00 uur. De kosten voor deze extra dagen brengen wij een maand later in rekening. Uiteraard op basis van het tarief behorende bij het pakket dat je afneemt.

 

Werk of studeer je als ouders? Dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. In bovenstaand overzicht vind je een indicatie van de netto kosten per uur. Deze indicatie is berekend op basis van het jaarpakket van 52 weken opvang. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Op de website van de belastingdienst kan je een proefberekening maken zodat je weet wat de netto kosten per maand zijn. Je kan dan bepalen welk pakket het meest voordelig voor jou is.

We denken graag met je mee

SpelenderWijs denkt graag met je mee. Samen kunnen we kijken welk aanbod het beste past bij jouw opvangbehoefte. Wil je je kind(eren) aanmelden voor kinderopvang? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven en wil je een proefberekening? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

We baseren ons handelen op de overtuiging dat elk kind de moeite waard is. Aandacht, acceptatie en gezien worden leiden ertoe dat kinderen zich prettig en gewaardeerd voelen. Er is ruimte voor elk kind, ieder met een eigen ontwikkeling, met een eigen manier en tempo. We creëren een omgeving die kinderen motiveert om zich verder te ontwikkelen en dit op meer dan alleen op cognitief gebied. Autonomie en welbevinden zien we als pijlers voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. We willen bijdragen aan het groeien en bloeien van kinderen, zodat zij met een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen in de wereld komen te staan.

Op al onze locaties werken wij vanuit één pedagogische visie.

Groei door naar het basisonderwijs op een spelende wijze

Medewerkers

Charisse

- Vestiging De Huet, Vestiging De Klimtoren, Vestiging De Wetelaar, Vestiging De Woordhof, Vestiging Het Noorderlicht, Vestiging Hogenkamp -

Jasmijn

- Vestiging Hogenkamp -

'Je kunt alles worden en alles zijn, het is jouw leven, en jij bent de kapitein' Het mooiste dat er is, met de kinderen op pad gaan en ze te zien groeien. Ze zien vallen en weer opstaan en ze hierbij te begeleiden. Hun talenten te laten ontdekken en samen mooie momenten maken. Ze iets van de wereld laten zien en onvergetelijke momenten meegeven voor later. Van elke dag een feestje maken en vooral: genieten!

Monique

- Vestiging Hogenkamp -

Wat ik belangrijk vind is dat alle kinderen gezien worden op de bso. Het samen spelen en plezier maken staat voorop. Daarom is het leren omgaan met elkaar en het oplossen van verschillen een belangrijk speerpunt bij ons.

Olga

- Vestiging Hogenkamp -

Hallo, mijn naam is Olga. Ik werk met veel plezier op de bso. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich prettig en gezien voelen op de bso en natuurlijk dat ze een hoop plezier maken.

   Samen leren en samen werken

   Bij Hogenkamp hebben we oog en aandacht voor ieder kind. Onze professionele pedagogisch medewerkers leren jouw kind om samen te werken en te leven. Zo leert je kind een ander te respecteren. We doen er alles aan om jouw kind te helpen een goed zelfbeeld, zelfvertrouwen en positief gedrag te ontwikkelen. En dat doen we natuurlijk spelenderwijs en passend bij de ontwikkelingsfase van het kind.

   Header Gebouw Bso Hogenkamp

   BSO

   Er hangt op onze BSO een goede en open sfeer. De ruimte waar we je kind opvangen oogt huiselijk. Jouw kind voelt zich zeker bij thuis bij ons. We hebben een ruim aanbod van stimulerend spelmateriaal dat aansluit bij de verschillende leeftijden en interesses. En jouw kind mag meedenken over de activiteiten die we organiseren. Als het mooi weer is vind je ons vaak bij speeltuin Schöneveld of Doetebol. En is het weer wat minder? Dan maken we gebruik van de nabijgelegen gymzaal waar we leuke sport en spelactiviteiten doen. In de vakanties organiseren we een speciaal vakantieprogramma voor de kinderen.

   Buiten Spelen Bso Hogenkamp

   Samenwerking basisschool Hogenkamp

   We werken nauw samen met basisschool Hogenkamp en zorgen voor een doorgaande ontwikkel- en leerlijn vanaf 4 jaar. Onze pedagogisch medewerkers werken nauw samen met de leerkrachten en maken gebruik van de expertise van leerkrachten en intern begeleider. Omdat we vanuit dezelfde pedagogische visie als de school werken voelt de overgang voor kinderen die naar de BSO gaan heel veilig en vertrouwd.

   Doorgaande ontwikkel- en leerlijn

   We begeleiden ieder kind in zijn individuele ontwikkel- en leerlijn. Die doen we op vier domeinen: de sociaal-emotionele vaardigheden, de motorische vaardigheden en op taal– en rekengebied.

   Verven Bso Hogenkamp 2

   Nog een vraag voor je mee komt spelen? Stel hem hier!

   Neem gerust contact op

    * verplicht veld