Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Over IJsselgraaf

Scholengroep IJsselgraaf is een scholengroep met 15 basisscholen in de gemeenten Bronckhorst, Doesburg en Doetinchem. De scholen vormen een afspiegeling van de samenleving. Kinderen en professionals met verschillende achtergronden ontmoeten elkaar en trekken samen op. Diversiteit in de scholen ziet IJsselgraaf als kracht. Het biedt namelijk veel mogelijkheden om elkaar te leren begrijpen en van elkaar te leren. Dat vraagt van iedereen: heb vertrouwen in jezelf en in de ander. IJsselgraaf vindt het belangrijk dat iedereen zich in een rijke omgeving ontwikkelt tot een wereldburger die met een open en respectvolle houding een bijdrage levert aan onze samenleving.

Ijsselgraaf

Doorlopende ontwikkellijn

De scholen van IJsselgraaf en de opvanglocaties van Spelenderwijs ontwikkelen zich tot kindcentrum waar kinderen van 0 tot 13 jaar komen om te spelen, ontwikkelen, leren en ontmoeten. Er wordt gewerkt aan een doorlopende ontwikkellijn. Door opvang en onderwijs te integreren krijgt ieder kind het aanbod wat het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, zorgverleners en kinderen werken samen aan de cognitieve, sociaal-emotionele, motorische en creatieve ontwikkeling van het individuele kind.
Meer informatie over de samenwerking? de website van IJsselgraaf: IJsselgraaf.nl

Buiten Spelen Kinderopvang Drempt

Samenwerking met Spelenderwijs

Stichting IJsselgraaf en Stichting Spelenderwijs vormen één organisatie die opvang én onderwijs biedt. Voordeel hiervan is dat onderwijs en opvang steeds verder naar elkaar toe groeien. Samen werken we naar een situatie waarbij er geen scheiding meer is tussen onderwijs, opvang, zorg en sport en culturele activiteiten. We werken vanuit eenzelfde pedagogische visie en cultuur en hebben een gezamenlijk ambitie: ruimte om te groeien. We werken aan een omgeving waarbij kinderen en medewerkers het beste uit zichzelf halen en zich optimaal ontwikkelen binnen hun eigen mogelijkheden.

Mozaïek (
Doetinchem
)
Hogenkamp (
Doetinchem
)
De Horizon (
Doesburg
)
De Wetelaar (
Doesburg
)
Hagen (
Doetinchem
)
Het Noorderlicht (
Doetinchem
)
De Woordhof (
Hummelo
)
Jan Ligthart (
Zelhem
)
De Klimtoren (
Drempt
)
De Huet (
Doetinchem
)

Nog een vraag voor je mee komt spelen? Stel hem hier!

Neem gerust contact op

    * verplicht veld