Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Over De Wetelaar

Woon je in Doesburg en zoek je een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) of BSO voor je zoon of dochter? Een veilige en inspirerende plek waar jouw kind zich thuis voelt en waar het zich optimaal kan ontwikkelen? Een plek waar samen werken en samen leren centraal staat? Dan ben je bij De Wetelaar aan het juiste adres. In de wijk Beinum zitten onze peuterspeelgroep en BSO samen met de Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar in een ruim en licht schoolgebouw.

 • Kinderopvang in de wijk Beinum in Doesburg
 • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
 • Fijne en nauwe samenwerking met basisschool De Wetelaar
 • Samen leren en samen werken staat centraal

Openingstijden

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.30 uur

 

Naschoolse opvang: 14.00 – 18.30 uur

 

Vakantieopvang 7.30 – 18.30 uur

https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/computer-BSO-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuter-fijne-motoriek-PSG-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuter-huishoek-PSG-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuter-kleuren-PSG-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuter-zandbak-PSG-De-Wetelaar-scaled.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuters-bouwhoek-PSG-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuters-fruit-eten-PSG-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuters-kleuren-PSG-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuters-lezen-PSG-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/peuters-zandbak-PSG-De-Wetelaar.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/07/zandbak-BSO-De-Wetelaar-scaled.webp
 • Tarieven (Peuterspeelgroep)
 • Tarieven (Buitenschoolse opvang)
 • Werkwijze
 • Downloads
Brutotarieven Peuteropvang
Gezamelijk belastbaar inkomen Bruto uurprijs Netto 1e kind Netto 2e kind
€ 20.000 €8,50 €0,26 €0,26
€ 35.000 €8,50 €0,74 €0,37
€ 50.000 €8,50 €1,37 €0,37
€ 65.000 €8,50 €1,93 €0,48
€ 80.000 €8,50 €2,93 €0,70
€ 95.000 €8,50 €3,89 €0,93

Tarieven Peuteropvang

Het bruto uurtarief voor peuteropvang bedraagt voor 2022 € 8,50.

Peuters komen tijdens de 40 schoolweken minimaal twee dagdelen van vier uur (acht uur per week) naar de peuterspeelgroep. Peuters die wat extra ondersteuning nodig hebben bij hun ontwikkeling komen twee extra dagdelen. Deze extra uren worden volledig vergoed door de gemeente en gebeurt altijd op verwijzing van het consultatiebureau.

Wat je betaalt voor peuteropvang hangt af van of je wel of niet werkt of studeert.

• Werkende of studerende ouders: wanneer je als ouders beiden werkt of studeert kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. De factuur die je van SpelenderWijs ontvangt is een bruto factuur. Je betaalt deze nadat je de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst hebt ontvangen.
Hierboven vind je een indicatie van de netto kosten per uur bij een aanbod van twee dagdelen per week gedurende 40 schoolweken. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Op de website van de belastingdienst kan je een proefberekening maken zodat je weet wat de netto kosten per maand zijn.

Niet werkende of studerende ouders: wanneer je niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag bieden de gemeenten waar onze peuterspeelgroepen zitten gesubsidieerde peuteropvang. Afhankelijk van je jaarinkomen bepaalt de gemeente een maandelijkse bijdrage. SpelenderWijs stuurt in dit geval een netto factuur.

Brutotarieven Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang, inclusief 12 weken vakantieopvang Optie: Inclusief studiedagen en/of VSO Jaarpakket 52 weken:

€7,82

Buitenschoolse opvang, inclusief 6 weken vakantieopvang Optie: inclusief studiedagen en/of VSO Jaarpakket 46 weken:

€8,18

Buitenschoolse opvang 40 schoolweken.Jaarpakket 40 weken:

€8,42
Gezamelijk belastbaar inkomen Bruto uurprijs Netto 1e kind Netto 2e kind
€ 20.000 €7,82 €0,82 €0,82
€ 35.000 €7,82 €1,25 €0,90
€ 50.000 €7,82 €1,78 €0,90
€ 65.000 €7,82 €2,25 €0,99
€ 80.000 €7,82 €3,08 €1,21
€ 95.000 €7,82 €3,95 €1,39

Tarieven Buitenschoolse opvang

Tijdens studiedagen op de school van je kind, biedt SpelenderWijs, vanaf minimaal vijf aanmeldingen, een BSO-dag van 8.30 – 14.30 uur. Valt de studiedag op een dag die in het basispakket dat je afsluit zit? Dan is je kind uiteraard welkom tot 18.00 uur. De kosten voor deze extra dagen brengen wij een maand later in rekening. Uiteraard op basis van het tarief behorende bij het pakket dat je afneemt.

 

Werk of studeer je als ouders? Dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. In bovenstaand overzicht vind je een indicatie van de netto kosten per uur. Deze indicatie is berekend op basis van het jaarpakket van 52 weken opvang. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Op de website van de belastingdienst kan je een proefberekening maken zodat je weet wat de netto kosten per maand zijn. Je kan dan bepalen welk pakket het meest voordelig voor jou is.

We denken graag met je mee

SpelenderWijs denkt graag met je mee. Samen kunnen we kijken welk aanbod het beste past bij jouw opvangbehoefte. Wil je je kind(eren) aanmelden voor kinderopvang? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven en wil je een proefberekening? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

We baseren ons handelen op de overtuiging dat elk kind de moeite waard is. Aandacht, acceptatie en gezien worden leiden ertoe dat kinderen zich prettig en gewaardeerd voelen. Er is ruimte voor elk kind, ieder met een eigen ontwikkeling, met een eigen manier en tempo. We creëren een omgeving die kinderen motiveert om zich verder te ontwikkelen en dit op meer dan alleen op cognitief gebied. Autonomie en welbevinden zien we als pijlers voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. We willen bijdragen aan het groeien en bloeien van kinderen, zodat zij met een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen in de wereld komen te staan.

Op al onze locaties werken wij vanuit één pedagogische visie.

Groei door naar het basisonderwijs op een spelende wijze

Medewerkers

Charisse

- Vestiging De Huet, Vestiging De Klimtoren, Vestiging De Wetelaar, Vestiging De Woordhof, Vestiging Het Noorderlicht, Vestiging Hogenkamp -

Christine

- Vestiging De Wetelaar -

Ik vind het fijn dat ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en dat ik daaraan kan bijdragen, door ze een veilige en leuke groep te bieden. Een open communicatie naar ouders en collega's vind ik erg belangrijk.

Gerrie

- Vestiging De Wetelaar -

Spelenderwijs maakt het voor mij mogelijk om : *voor het jonge kind een deel van de opvoeding te zijn. *mijn creativiteit en flexibiliteit te laten zien in het werk. *te genieten van de sociale contacten met kinderen, ouders & collega's *iedere dag weer uitgedaagd te worden Daarom werk ik er met plezier!

Jarno

- Vestiging De Wetelaar, Vestiging Hagen -

Je weet dat je een pm-er bent als je, Nooit schoon thuis komt: Verf vlekken op je kleren Glitters overal Snot op je broek

Tia

- Vestiging De Wetelaar -

Ik word blij van kinderen die ik SpelenderWijs zie groeien. Open en eerlijke communicatie met ouders vind ik erg belangrijk.

   Samen leren en samen werken

   We hechten veel waarde aan samen leren en samen werken. Door van en mét elkaar te leren haalt jouw kind het beste uit zichzelf, leert het begrip te hebben voor een ander en wordt het steeds zelfstandiger. Onze professionele pedagogisch medewerkers helpen kinderen op een liefdevolle manier hun talenten te ontdekken en vaardigheden te ontwikkelen die ze tijdens hun verdere leven nodig hebben. En dat doen ze natuurlijk spelenderwijs en passend bij de ontwikkelingsfase van het kind.

   Peuterspeelgroep

   Bij De Wetelaar komt jouw peuter in een kleinschalige en huiselijke omgeving terecht. Iedere dag komen er maximaal 16 kinderen spelen. We bieden peuters leuke activiteiten aan in een rijke speel- en leeromgeving.

   Onze peutergroep biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE). In dit leerprogramma besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling, rekenvaardigheid, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo te begeleiden. Zo maken alle peuters een zo goed mogelijke start op de basisschool.

   We begeleiden ieder kind in zijn individuele ontwikkel- en leerlijn. Die doen we op vier domeinen: de sociaal-emotionele vaardigheden, de motorische vaardigheden en op taal– en rekengebied.

   BSO

   Zit jouw kind op de basisschool? Dan is het welkom bij onze voorschoolse, naschoolse en/of vakantieopvang. We hebben een aparte ruimte in de basisschool die huiselijk oogt. Jouw kind voelt zich zeker thuis bij ons. We hebben een ruim aanbod van stimulerend spelmateriaal dat aansluit bij de verschillende leeftijden en interesses. En jouw kind mag meedenken over de activiteiten die we organiseren. In de vakantie organiseren we samen met BSO De Horizon een leuk vakantieprogramma voor de kinderen.

   Samenwerking basisschool De Wetelaar

   We werken nauw samen met basisschool De Wetelaar en zorgen voor een doorgaande ontwikkel- en leerlijn vanaf 2 jaar. We maken gebruik van de expertise van leerkrachten en intern begeleider, we werken aan dezelfde thema’s en nemen met de peuters af en toe een kijkje op de school. Zo voelt de basisschool voor deze groep straks heel veilig en vertrouwd. Omdat de school en de opvang vanuit dezelfde pedagogische visie werkt en onze pedagogisch medewerkers nauw samenwerken met de leerkrachten voelt de overgang voor kinderen die naar de BSO gaan heel veilig en vertrouwd.

   Nog een vraag voor je mee komt spelen? Stel hem hier!

   Neem gerust contact op

    * verplicht veld