Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Onze kinderdagverblijven

In onze kinderdagverblijven geven wij je kind veel liefdevolle persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat hij/zij zich bij ons helemaal thuis voelt. Kinderen vanaf acht weken tot vier jaar krijgen alle ruimte om te groeien. Je kind speelt en leert samen met andere kinderen.

Voor de allerkleinsten nemen we de tijd en de rust om veel contact te maken. Op schoot een boekje lezen, kiekeboe spelletjes spelen en het stimuleren van rollen, kruipen en zitten. Eenmaal iets groter, gaan onze dreumesen, vaak hand in hand met de pedagogisch medewerker, op ontdekkingstocht. De wereld wordt zo stukje bij beetje groter. Voor onze peuters hebben we leuke spelletjes, en uitdagende activiteiten. De peuters mogen spelen met de peuters van de peuterspeelgroep en/of gebruik maken van andere activiteitenruimten in ons kindcentrum. Spelenderwijs stimuleren we de ontwikkeling van ieder kind, op het gebied van o.a. taal, bewegen en sociale contacten.

Activiteiten binnen onze kinderopvang

De kinderen spelen binnen onze kinderopvang locaties op hun eigen belevingsniveau en krijgen activiteiten aangeboden die passend zijn bij hun leeftijd en ontwikkeling.

Een baby op de kinderopvang heeft natuurlijk vooral verzorging, aandacht en rust nodig. Wij houden hierbij zoveel als mogelijk het ritme van thuis aan. Voor dreumesen en peuters zijn er drie vaste eet- en drinkmomenten; rond 9.30 uur, 11.30 en 15.00 uur. Tussen de middag wordt de broodmaaltijd geserveerd. Peuters smeren ze zelf hun boterham en schenken hun drinken in wanneer ze daar aan toe zijn.

Met diverse activiteiten wordt jouw kind op elke leeftijd binnen onze kinderopvang gestimuleerd in zijn ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat kinderen leren om samen te spelen, te ontdekken en te delen, samen plezier te hebben, elkaar te helpen en zo een band met elkaar op te bouwen. Zo kunnen zij zich goed ontwikkelen.

Wij gaan veel met de kinderen naar buiten. Dat doen we vanaf babyleeftijd. Vaak een frisse neus halen, is niet alleen gezond maar vooral heel leuk. Buiten valt er namelijk nog veel meer te ontdekken. Veel van onze kinderdagverblijven hebben daarvoor een speciaal ingerichte en veilig afgesloten buitenruimte

Photo 2023 02 14 12 31 41 1

Openingstijden

Wij bieden dagopvang gedurende het hele jaar van maandag tot en met vrijdag van 07.30 – 18.30 uur. Alleen op nationale feestdagen zijn wij gesloten.
Dagopvang neem je af in hele dagen, van 7.30 tot 18.30 uur. Halve dagdelen zijn ook mogelijk; dat is afhankelijk van de beschikbaarheid. Een ochtenddeel duurt van 7.30 tot 13.00 uur en een middagdeel duurt van 13.00 tot 18.30 uur. In de planning krijgt een hele dag voorrang op een halve dag.

Wij zorgen voor luiers, eten en drinken. Zuigelingenvoeding dien je zelf mee te nemen.
Een speentje of knuffeltje kan ook fijn zijn voor je kind en een setje schone kleding.
Tijdens het breng- en haalmoment nemen wij uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en sturen je tussendoor regelmatig een berichtje of foto zodat je weet dat alles goed gaat. Zo weet je zeker dat jouw kind in vertrouwde handen is.

Mozaïek (
Doetinchem
)
Hogenkamp (
Doetinchem
)
De Horizon (
Doesburg
)
De Wetelaar (
Doesburg
)
Hagen (
Doetinchem
)
Het Noorderlicht (
Doetinchem
)
De Woordhof (
Hummelo
)
Jan Ligthart (
Zelhem
)
De Klimtoren (
Drempt
)
De Huet (
Doetinchem
)

Nog een vraag voor je mee komt spelen? Stel hem hier!

Neem gerust contact op

    * verplicht veld