Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Opvang

Homepage kinderdagverblijf 0-4 jaar

Kinderen

0 tot 4 jaar

Het kinderdagverblijf is een vertrouwde en veilige omgeving voor je baby, peuter of kleuter. Je kind kan zich hier optimaal ontwikkelen. Baby’s worden heerlijk vertroeteld door ons. Natuurlijk is het belangrijk dat er veel rust en regelmaat is voor je baby. Daar zorgen we dan ook voor. We houden zoveel mogelijk het ritme van thuis aan, zodat je kindje zich snel vertrouwd voelt. Je kind krijgt een eigen plekje in een vaste groep en leert zo de pedagogische medewerkers en de andere kinderen goed kennen. Hoe groter je kind groeit, hoe meer avontuur er te beleven is. Jonge kinderen leren door spel. Ze leren door kijken en imiteren, door uitproberen en ontdekken, door herhaling en rituelen en door meehelpen en meedoen. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn of haar tempo en op zijn of haar eigen manier. De pedagogisch medewerkers sluiten hier met veel liefde en betrokkenheid op aan.

Meer over kinderen
Foto Peuteropvang 2-4 Jaar

Peuters

2 tot 4 jaar

Peuters krijgen bij ons alle ruimte om te groeien. Wij helpen jouw kind om het beste uit zichzelf te halen. Leerkrachten van de basisschool, pedagogisch medewerkers, zorgverleners en gemeenten werken intensief met ouders samen. We maken gebruik van elkaars kennis en expertise waardoor jouw kind zich niet alleen optimaal kan ontwikkelen binnen zijn eigen mogelijkheden, maar we zorgen er samen ook voor dat de overgang van thuis naar de peuterspeelgroep - en straks naar de basisschool - soepel verloopt. SpelenderWijs is dé plek waar jouw peuter zich prettig voelt en kan groeien. En dat alles in een warme en huiselijke omgeving.

Meer over peuteropvang
Kinderopvang 4-13 Jaar

Schoolkinderen

4 tot 13 jaar

Bij BSO SpelenderWijs is ieder schoolkind welkom. De nauwe samenwerking tussen leerkrachten, pedagogisch medewerkers, intern begeleiders én ouders zorgt voor een natuurlijke overgang van school naar opvang. Omdat de BSO onder één dak zit met de school en we vanuit dezelfde pedagogische visie werken, voelt de buitenschoolse opvang voor jouw kind veilig en vertrouwd. Het accent ligt op zinvolle vrijetijdsbesteding waarbij het activiteitenaanbod wordt afgestemd op de behoefte van het individuele kind. Samen bedenken we leuke activiteiten. En dat alles in een sfeervolle en huiselijk omgeving.

Meer over kinderopvang

Nog een vraag voor je mee komt spelen? Stel hem hier!

Neem gerust contact op

    * verplicht veld