Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang voor uw kind? Dan bent u bij Spelenderwijs kinderopvang Zelhem aan het juiste adres! Wij bieden opvang op maat. Het hele jaar door, en aanvullend incidenteel in onverwachte situaties. Wij hebben altijd de juiste oplossing die bij uw wensen past. U kunt kiezen voor opvang voor 40 of 52 weken, voor hele en halve dagen.

 

Kinderopvang verschillende leeftijden

Bij Kinderopvang Zelhem Spelenderwijs bieden we opvang voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar oud. Of het nu gaat om kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen of BSO-locaties, onze gedeelde visie is om maximale ontwikkelingskansen te bieden aan elk kind. Ongeacht welke kinderopvang Zelhem je kiest, wij staan garant voor een optimale ontwikkeling van uw kind. Onze kernwaarden op een rijtje

  • Eigen-Wijs: wij bieden opvang op een eigen-wijze. Kinderen krijgen bij ons de ruimte om anders te denken, durven en mogen doen.
  • Passie: wij vinden het belangrijk dat kinderen hun passie vinden. Onze begeleiders helpen om die passie te vinden.
  • Respect: bij Spelenderwijs mag je zij wie je bent.
  • Ambitie: elke dag willen wij beter worden en groeien.
Kinderdagverblijf Zelhem

Kinderopvang Zelhem

Onze kinderopvang omvat ook een kinderdagverblijf. Het dichtstbijzijnde kinderdagverblijf Zelhem is de Jan Lighart in Zelhem. Hier kunnen kinderen van 2 tot 13 jaar bij ons samen spelen en de ruimte krijgen om te groeien. Onze kinderdagverblijven bieden liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht. Met de jongste kinderen lezen we samen uit boekjes en stimuleren we hun motorische vaardigheden. Naarmate ze ouder worden, gaan we samen op ontdekkingstocht en bieden we uitdagende activiteiten aan. Hierbij richtten we ons op taalontwikkeling, beweging en sociale interacties. Onze kinderopvang in Zelhem is het hele jaar geopend, van maandag tot vrijdag, van 7:30 tot 18:30. Alleen op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Peuterspeelzaal Zelhem

Onze peuterspeelzaal in Zelhem biedt kinderen van 2-4 jaar oud een speelrijke en leerzame omgeving om zich helemaal voor te bereiden voor wanneer ze naar de basisschool gaan, want dit is een leeftijd dat uw kind grote stappen maakt. In een omgeving waarin ze kunnen spelen en leren, ontwikkelen ze sociale vaardigheden ze nodig hebben die zo nodig hebben voor de basisschool zoals, samenwerken en respectvol met elkaar communiceren. We vergemakkelijken de overgang van de basisschool door regelmatige bezoeken en speelsessies met kleuters van groep 1.

BSO Zelhem

Zelfs wanneer uw kind naar de basisschool gaat, is onze BSO in Zelhem ervoor om uw kind na schooltijd op te vangen. Na schooltijd kan hij/zij komen spelen bij onze BSO Jan Ligthart. Buiten spelen, ontspannen en plezier maken staan centraal bij onze kinderopvang Zelhem. We geven kinderen de kans om deel te nemen aan activiteiten die bij hun aansluiten, waaronder de ervaring nog waardevoller wordt. We bieden zowel voorschoolse, naschoolse als vakantieopvang aan bij onze BSO in Zelhem.

Spelenderwijs Kinderopvang Wehl

Over spelenderwijs

Bij kinderopvang Spelenderwijs staat een warme en vertrouwde omgeving klaar voor peuters, kleuters en schoolkinderen in Zelhem. Onze opvang omvat een breed spectrum, van de prille leeftijd tussen de 0-13 jaar. Of het nu gaat om kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen of BSO-locaties, onze gemeenschappelijke visie draait om het optimaal stimuleren van kinderontwikkeling.  Onze kracht ligt in de nauwe samenwerking tussen leerkrachten, pedagogisch medewerkers, intern begeleiders en ouders. Overweegt u om uw zoon of dochter bij ons te laten spelen? Wij nodigen jullie van harte uit voor een rondleiding.

Contact kinderopvang Zelhem

Wilt u uw kind laten spelen op onze kinderopvang Zelhem? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keer bij ons langs voor een rondleiding!

Mozaïek (
Doetinchem
)
Hogenkamp (
Doetinchem
)
De Horizon (
Doesburg
)
De Wetelaar (
Doesburg
)
Hagen (
Doetinchem
)
Het Noorderlicht (
Doetinchem
)
De Woordhof (
Hummelo
)
Jan Ligthart (
Zelhem
)
De Klimtoren (
Drempt
)
De Huet (
Doetinchem
)

Neem gerust contact met ons op!

Vragen over kinderdagverblijf Doetinchem?

    * verplicht veld

    * verplicht veld