Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Over De Huet

Ben jij op zoek naar een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) in Doetinchem? Zoek jij een plek voor je peuter waar het alle ruimte krijgt zijn talenten te ontdekken, waar het uitgedaagd en gestimuleerd wordt? Een plek waar jouw kind individuele aandacht krijgt, gezien wordt en gewoon zichzelf kan zijn? Dan ben je bij peuterspeelgroep De Huet op het juiste adres.

 • Peuterspeelgroep in Doetinchem
 • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
 • Fijne en nauwe samenwerking met basisschool De Huet
 • Rijke speel- en leeromgeving

Openingstijden

https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuter-huishoek-PSG-De-Huet.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuter-kleuren-PSG-De-Huet.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuter-PSG-De-Huet.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuter-puzzel-PSG-De-Huet.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuter-zwaaien-PSG-De-Huet.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuters-schommel-PSG-De-Huet.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuters-spelletje-PSG-De-Huet.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuters-zandbak-PSG-De-Huet.webp
https://kinderopvangspelenderwijs.nl/wp-content/uploads/2022/03/peuters-zingen-PSG-De-Huet-e1659425140746.webp
 • Tarieven (Peuterspeelgroep)
 • Werkwijze
 • Downloads
Brutotarieven Peuterspeelgroep
Gezamelijk belastbaar inkomen Bruto uurprijs Netto 1e kind Netto 2e kind
€ 20.000 € 9,12 € 0,38 € 0,38
€ 35.000 € 9,12 € 0,86 € 0,66
€ 50.000 € 9,12 € 1,49 € 1,01
€ 65.000 € 9,12 € 2,16 € 1,40
€ 80.000 € 9,12 € 3,00 € 1,92
€ 95.000 € 9,12 € 4,08 € 2,56

tarieven Peuterspeelgroep

Het uurtarief voor de peuteropvang bedraagt per 1 januari 2023:             € 9,12

Peuterspeelgroeparrangement

Alle peuters komen tijdens de 40 schoolweken minimaal twee dagdelen van 4 uur = 8 uur per week. Peuters die extra ondersteuning nodig hebben bij hun ontwikkeling, komen twee extra dagdelen. Dit gebeurt altijd op verwijzing van het consultatiebureau. Aan dit 3e en 4e dagdeel zijn kosten verbonden die volledig door de gemeente worden vergoed.

Er zijn twee mogelijkheden met betrekking tot de bekosting van de Peuteropvang:

Aanvragen kinderopvangtoeslag voor werkende of studerende ouders.

Indien beide ouders werkzaam zijn of studeren, komen zij voor de kosten van de peuteropvang in aanmerking voor kinderopvangtoeslag via de belastingdienst.

Hoeveel kinderopvangtoeslag ontvangt u en wat zijn dan uw netto kosten?

Uw bijdrage per maand is afhankelijk van uw inkomen. Hoe lager uw inkomen, hoe meer toeslag u ontvangt en hoe lager uw netto kosten. U ontvangt van ons een bruto factuur die u dient te voldoen nadat u de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst heeft ontvangen. Hieronder vindt u een indicatie van de netto kosten per uur bij een aanbod van twee dagdelen a 4 uur per week, op basis van 40 weken per jaar = 27 uur per maand.

Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

U kunt eenvoudig zelf een exacte proefberekening maken via de website van de belastingdienst:

Link pagina belastingdienst: Proefberekening toeslagen (belastingdienst.nl)

Niet werkende ouders.

De gemeenten waar onze peuterspeelgroepen gevestigd zijn, bieden gesubsidieerde peuteropvang voor kinderen van ouders die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Er wordt gekeken naar het jaarinkomen en afhankelijk daarvan heeft de ouder een eigen maandelijkse bijdrage. Hiervoor geldt dezelfde tabel zoals hierboven of een vergelijkbare tabel. In deze situatie ontvangt u van ons een netto factuur die u dient te voldoen, de resterende kosten worden rechtstreeks door de gemeente aan SpelenderWijs vergoed.

Werkwijze

We baseren ons handelen op de overtuiging dat elk kind de moeite waard is. Aandacht, acceptatie en gezien worden leiden ertoe dat kinderen zich prettig en gewaardeerd voelen. Er is ruimte voor elk kind, ieder met een eigen ontwikkeling, met een eigen manier en tempo. We creëren een omgeving die kinderen motiveert om zich verder te ontwikkelen en dit op meer dan alleen op cognitief gebied. Autonomie en welbevinden zien we als pijlers voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. We willen bijdragen aan het groeien en bloeien van kinderen, zodat zij met een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen in de wereld komen te staan.

Op al onze locaties werken wij vanuit één pedagogische visie.

Groei door naar het basisonderwijs op een spelende wijze

Medewerkers

Charisse

- Vestiging De Huet, Vestiging De Klimtoren, Vestiging De Wetelaar, Vestiging De Woordhof, Vestiging Het Noorderlicht, Vestiging Hogenkamp -

Maaike

- Vestiging De Huet -

Als pedagogisch medewerker van PSG De Huet, lever ik graag een bijdrage samen met ouders aan de ontwikkeling van het kind. Door het werken met het VVE programma Piramide, komen er verschillende thema's aan bod en daarmee word de ontwikkeling van het kind uitgedaagd. Zodra het kind 4 jaar word, kan hij/zij doormiddel van een doorlopende leerlijn naar groep 1/2. Mijn ochtend is geslaagd, als ieder kind het op de groep een gezellige, creatieve en leerzame ochtend heeft gehad.

   Plezier maken en spelenderwijs de wereld ontdekken

   Peuters hebben bij ons plezier en ontdekken spelenderwijs de wereld om zich heen. Dat doen ze samen met leeftijdsgenootjes. We doen leuke dingen in een rijke speel- en leeromgeving. Dat zorgt ervoor dat jouw kind zich maximaal kan ontwikkelen. En natuurlijk worden ze daarbij professioneel en liefdevol begeleid door onze pedagogisch medewerkers.

   Peuterspeelgroep

   Bij De Huet komt jouw peuter in een kleinschalige en huiselijke omgeving terecht. We zitten in een prachtig nieuw pand en hebben een heerlijke natuurspeelplaats waar peuters lekker kunnen spelen. Iedere dag komen er maximaal 16 kinderen spelen. We bieden peuters leuke activiteiten aan in een rijke speel- en leeromgeving.

   Onze peutergroep biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE). In dit leerprogramma besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling, rekenvaardigheid, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling.

   Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo te begeleiden. Zo maken alle peuters een zo goed mogelijke start op de basisschool.

   We begeleiden ieder kind in zijn individuele ontwikkel- en leerlijn. Die doen we op vier domeinen: de sociaal-emotionele vaardigheden, de motorische vaardigheden en op taal– en rekengebied.

   Samenwerking basisschool De Huet

   We werken nauw samen met basisschool De Huet en zorgen voor een doorgaande ontwikkel- en leerlijn vanaf 2 jaar. We maken gebruik van de expertise van leerkrachten en intern begeleider, we werken aan dezelfde thema’s en nemen met de peuters af en toe een kijkje op de school. Zo voelt de basisschool straks heel veilig en vertrouwd.

   Peuters Schommel Psg De Huet

   Nog een vraag voor je mee komt spelen? Stel hem hier!

   Neem gerust contact op

    * verplicht veld