Kom gerust eens kijken

Plan een rondleiding

Over Mozaïek

In de wijk Dichteren in Doetinchem vind je BSO Mozaïek. Ben jij op zoek naar voorschoolse, naschoolse en/of vakantieopvang voor je zoon of dochter? Dan is hij of zij van harte welkom bij onze buitenschoolse opvang. We bieden een plek waar ruimte en aandacht is voor ieder kind en waar samen werken en samen leven centraal staat. Onze BSO zit samen met Basisschool Mozaïek in hetzelfde moderne schoolgebouw.

 • Kinderopvang in de wijk Dichteren in Doetinchem
 • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
 • Fijne en nauwe samenwerking met basisschool Mozaïek
 • Samen leren en samen werken staat centraal

Mozaïek is de dichtstbijzijnde vestiging als je op zoek bent naar een kinderopvang in Dichteren.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.30 uur

 

Naschoolse opvang: 14.00 – 18.00 uur

 

Vakantieopvang: 7.30 – 18.00 uur

Bso Mozaiek
 • Tarieven (Buitenschoolse opvang)
 • Werkwijze
 • Downloads

Brutotarieven Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang, inclusief 12 weken vakantieopvang Optie: Inclusief studiedagen en/of VSO Jaarpakket 52 weken:

€ 9,57

Naschoolse opvang (NSO) tijdens de 40 schoolweken Jaarpakket 40 weken:

€ 10,60

U heeft bijvoorbeeld een contract voor 40 weken NSO en u wilt losse (vakantie)dagen erbij afnemen VSO en incidentele opvang

€ 11,65
Gezamelijk belastbaar inkomen Bruto uurprijs Netto 1e kind Netto 2e kind
€ 20.000 € 9,57 € 0,83
€ 35.000 € 9,57 € 1,22
€ 50.000 € 9,57 € 1,83
€ 65.000 € 9,57 € 2,40
€ 80.000 € 9,57 € 3,27
€ 95.000 € 9,57 € 4,09

tarieven Buitenschoolse opvang

Hierboven zie je onze BSO-pakketten voor 2024.
Tijdens studiedagen op de school van jouw kind, biedt Spelenderwijs, vanaf minimaal 5 aanmeldingen, een BSO dag van 8.30 – 14.00 uur. Mocht het basispakket van jouw kind op de studiedag vallen dan is jouw kind uiteraard welkom tot 18.00 uur. Deze dagen zijn niet inclusief en de kosten worden een maand later in rekening gebracht, op basis van hetzelfde tarief van het pakket dat je bij ons afneemt. Op een aantal locaties bieden wij ook Voorschoolse opvang van 07.30 – 08.30 uur.

Hoeveel kinderopvangtoeslag ontvang je en wat zijn dan jouw netto kosten?
Als je minder opvanguren afneemt, stijgt het uurtarief. Dit zijn de bruto tarieven per uur. Als je recht hebt op kinderopvangtoeslag, dan zal jouw netto eigen bijdrage aanzienlijk minder zijn. Hieronder vind je een indicatie van de netto kosten per uur. Deze indicatie is berekend op basis van een jaarpakket van 52 weken 1 middag BSO inclusief vakantieopvang = 23 uur per maand. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Het kan voor jou van belang zijn om uit te rekenen met welk pakket je het voordeligst uit bent. Via onderstaande link naar de site van de belastingdienst kun je zelf een proefberekening maken:

Op de site van de belastingdienst kan je zelf een proefberekening maken.

Werkwijze

We baseren ons handelen op de overtuiging dat elk kind de moeite waard is. Aandacht, acceptatie en gezien worden leiden ertoe dat kinderen zich prettig en gewaardeerd voelen. Er is ruimte voor elk kind, ieder met een eigen ontwikkeling, met een eigen manier en tempo. We creëren een omgeving die kinderen motiveert om zich verder te ontwikkelen en dit op meer dan alleen op cognitief gebied. Autonomie en welbevinden zien we als pijlers voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. We willen bijdragen aan het groeien en bloeien van kinderen, zodat zij met een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen in de wereld komen te staan.

Op al onze locaties werken wij vanuit één pedagogische visie.

Groei door naar het basisonderwijs op een spelende wijze

Medewerkers

Carmen

- Vestiging De Horizon, Vestiging De Klimtoren, Vestiging De Wetelaar, Vestiging De Woordhof, Vestiging Hagen, Vestiging Het Noorderlicht, Vestiging Hogenkamp, Vestiging Jan Ligthart, Vestiging Mozaïek -

Als medewerker op de BSO vind ik het heel leuk om kinderen te vermaken, te ondersteunen als iets niet lukt of wanneer het even tegenzit, met ze te koken en activiteiten te doen. Ik speel graag spelletjes waarnaast je goede gesprekken kunt hebben en het kind goed leert kennen. Ik laat kinderen graag iets zelf oplossen, maken, uitproberen en waar nodig hulp kan bieden.

Sandy

- Vestiging Mozaïek -

Door samen met de kinderen activiteiten te bedenken en hen het gevoel geven dat hun mening daadwerkelijk telt, gaan zij met veel plezier naar de opvang. Het gevoel van samen met de kinderen iets opbouwen, maakt mij erg blij. Als ouders aan het einde van de dag naar mij toekomen, om te vertellen dat hun kind super enthousiast is over de opvang, geeft dat mij natuurlijk ook een goed gevoel. Spelenderwijs geeft voor zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers het gevoel om te kunnen verder groeien.

   Samen leren en samen werken

   Bij Mozaïek hebben we oog en aandacht voor ieder kind. Onze professionele pedagogisch medewerkers leren jouw kind om samen te werken en te leven. Zo leert je kind een ander te respecteren. We doen er alles aan om jouw kind te helpen een goed zelfbeeld, zelfvertrouwen en positief gedrag te ontwikkelen. En dat doen we natuurlijk spelenderwijs en passend bij de ontwikkelingsfase van het kind.

   BSO

   Er hangt op onze BSO een goede en open sfeer. De ruimte waar we je kind opvangen oogt huiselijk. Jouw kind voelt zich zeker bij thuis bij ons. We hebben een ruim aanbod van stimulerend spelmateriaal dat aansluit bij de verschillende leeftijden en interesses. En jouw kind mag meedenken over de activiteiten die we organiseren. Als het mooi weer is vind je ons vaak op de groene wig naast de BSO.  In de vakanties organiseren we een speciaal vakantieprogramma voor de kinderen.

   Samenwerking basisschool Mozaïek

   We werken nauw samen met basisschool Mozaïek en zorgen voor een doorgaande ontwikkel- en leerlijn vanaf 4 jaar. Onze pedagogisch medewerkers werken nauw samen met de leerkrachten en maken gebruik van de expertise van leerkrachten en intern begeleider. Omdat we vanuit dezelfde pedagogische visie als de school werken voelt de overgang voor kinderen die naar de BSO gaan heel veilig en vertrouwd.

   Doorgaande ontwikkel- en leerlijn

   We begeleiden ieder kind in zijn individuele ontwikkel- en leerlijn. Die doen we op vier domeinen: de sociaal-emotionele vaardigheden, de motorische vaardigheden en op taal– en rekengebied.

   Nog een vraag voor je mee komt spelen? Stel hem hier!

   Neem gerust contact op

    * verplicht veld